lördag 9 februari 2013

Lyckas tid

Lycka är något som kommer snabbt, finns hos dig några sekunder eller minuter och sedan försvinner det igen. Det är ibland svårt att fånga lycka. Jag har varit tyst i 5 veckor. Det betyder inte att det inte funnits lycka i mitt liv. Tack vare lyckobloggen har jag blivit bättre på att vara närvarande i nuet och ta hand om de stunder som ger mig lycka - men jag har dessvärre inte gett mig tiden att skriva om dem den sista tiden.

Det var lycka att komma till Cuba, att se och få en känsla av detta spännande och annorlunda land. Det var utan internet och då började min tysta bloggperiod - sedan är det svårt att hitta tillbaka igen till rutinen att skriva varje dag. Men nu har jag internet och är tillbaka i internetrymden.

Det var lycka att för första gången i mitt liv jogga på en strand. Vad harmoniskt och rofyllt det är. Att se hur världen omkring mig vaknar upp, hur fåglarna jagar sin frukost och du är nästan alldeles ensam på stranden.

Det är lycka att åka skidor, att för varje dag se och göra framsteg. Jag har inte trott det tidigare, men nu förstår jag vikten att ha stora och små mål att arbeta emot. Det ger mig motivation att träna varje dag. Tack för min kusin som är min coach och motivator när det gäller träning.

Jag har varit en sväng uppe hos min familj både i Sundsvall och Härnösand. Det är alltid så gott att få träffa dem, för till vardags har jag ett ganska stort avstånd till dem. Tack och lov för tekniken och framför allt facetime.

Det är ett litet axplock av allting som gör mig lycklig just nu och så kommer jag igång med en daglig rapportering igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar