tisdag 29 oktober 2013

Familjemiddagar

Lycka är vän och familjemiddagar.
Speciellt när de sker mitt i veckan, det får mig att känna mig ledig och avkopplad.
Jag känner att varje minut med familjen är värdefull. Både den ursprungliga och den som jag skaffat själv genom åren.

söndag 27 oktober 2013

Hemmagjorda saker.

För mig är det verkligen lycka att få saker som en person har lagt ner sin tanke och själ i. Då tänker jag på hemmagjorda saker av alla de slag. Se vara vilka fantastiska vantar som jag fått nu lagom till hösten och vintern. 

fredag 25 oktober 2013

iPhone

Jag måste erkänna det. 

Den viktigaste sak som jag inte kan leva utan förutom alla underbara människor i mitt liv är min IPhone. 

Jag kan inte längre klara mig utan den. Jag tränar, äter, sover, umgås, lyssnar på musik, lär mig nya saker, skriver och reflekterar med min telefon. Därför har jag idag följt min önskan och köpt en iPhone 5S. 

Den är alldeles alldeles underbar.

måndag 14 oktober 2013

Trött på hösten.

Mina kollegor talade idag om att de är trötta på hösten och alla höstbilder och löv som hela tiden publiceras. En vän skrev att hon tycker att löven ser sjuka ut ned sin gula färg. Ja, det är definitivt ett sätt att se på hösten. 

Men mina ögon ser den fantastiska färgprakt som är just nu, Det är så vackert att ögonen tåras och jag vill inte att det skall ta slut. Det känns som naturen stämmer upp en sista vacker sång för att visa att den finns och att den kommer tillbaka när vintern är slut. Jag är en av alla dessa irriterande personer som skulle kunna publicera tusentals lövbilder. För att jag själv blir så glad av dem. Jag går också med fötterna i lövhögar och sparkar löv.

Så helt klart finns det olika sätt att se på hösten. Nu gillar jag alla årstider och just känslan av att se hur naturen skiftar sitt utseende.

söndag 13 oktober 2013

Lycka är helg

Att vara med sina nära och kära är lycka.
Helger utan krav och måsten är lycka. 
Att få tid att pyssla med sina projekt.
Att vara ute vackra höstdagar och njuta av vädret.

torsdag 10 oktober 2013

Löv

Hösten med löv. Gå i lövhögar och njuta av hösten. Det är lycka.

onsdag 9 oktober 2013

Hem ljuva hem.

Ingen stämmer bättre än det uttrycket. Jag gillar att resa, det har jag alltid gjort. Men det är helt fantastiskt att få komma hem till sin familj och känna sig välkommen.

Det gamla slitna uttryck stämmer så väl. Hem, ljuva hem.

tisdag 8 oktober 2013

Nya perspektiv

De två sista dagarna på jobbet har gett nytt perspektiv på rekrytering. Det är så kul när du får ny insikt och kunskap o jobbet.

måndag 7 oktober 2013

Lycka

Lycka är att göra planer för sitt liv. Att sätta mål och arbeta för att de inte bara skall vara en dröm utan för att de skall bli verklighet. 

Det är som Olof Röhlander säger. Tänk om livet blir som du har tänkt? Vad har du då tänkt dig. Ett liv utan en plan är som en båt utan kompass och riktning. 

Idag drömmer jag om och sätter nya spännande planer för mitt liv.